Ik ben Bouwina Miedema-Dijkstra, eigenaresse van Yoga Studio Bo, yogadocente (200 hrs Yoga Alliance) met een passie voor gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Jarenlange ervaring in de commerciële branche, zowel op de verkoopvloer als achter de schermen bij verschillende bedrijven zoals Vroom en Dreesmann, Snuffel vrijetijdsmode en Miss Etam. Ik ben ook werkzaam geweest in het Medisch Centrum Leeuwarden, daar heb ik in 2017 meegewerkt aan het nieuwe voedingsconcept PUUR.

 

In 2015 kreeg ik te horen dat ik een gezwel in mijn lever had, dit bleek gelukkig goedaardig te zijn. Door mijn eigen voedings- en leefstijl drastisch aan te passen en ervoor te zorgen dat ik goed in balans blijf geniet ik volop van het leven!

 

Dankzij yoga, mindfulness en meditatie heb ik weer geleerd om naar mijzelf te luisteren, om zelf mijn grenzen aan te geven en vooral te ontspannen. Ik blijf mij continue bijscholen door verdieping studies en workshops te volgen op het gebied van lifestyle coaching, mindfulness en yoga.

 

Bij Yoga Lifestyle Bo kun je even afstand nemen van de drukte van werk, gezin of sociaal leven. Je aandacht verleggen van buiten naar binnen en tijd nemen om te ontspannen en weer op te laden. In ons Westerse leven ervaren steeds meer mensen stress, zowel thuis als op het werk. We leven teveel vanuit ons hoofd en niet meer vanuit ons hart. Als je geen rust hebt in je hoofd, dan is de rest van je lichaam ook onrustig met als gevolg dat je lichaam continue in de actieve modus staat. Je kunt je dan niet meer ontspannen en je komt nauwelijks nog tot rust.

 

Bij Yoga Lifestyle Bo kom je weer meer in verbinding met je gevoel, hierdoor zul je weer meer rust ervaren in je hoofd en de rest van je lichaam zal deze rust volgen want je lichaam en je hoofd zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

 

Ik help je graag bij het creëren van meer rust en balans in je dagelijks leven zodat jij helemaal jezelf kunt zijn en het mooiste uit jezelf gaat halen.

 

"Stilte in je hoofd

is een bron van geluk"

Sri Sri Ravi Shankar