Gezonde voeding heeft in combinatie met een gezonde levensstijl, veel positieve effecten op zowel lichaam als geest. Lifestyle Studio Bo biedt verschillende Lifestyle progamma's aan, de progamma's zijn een unieke combinatie van yoga, lifestyle en voedingsadvies. Je krijgt praktische tips om je hart te volgen, meer naar je gevoel en verlangens te luisteren, je dromen te verwezenlijken. Binnenkort vind je hier alle informatie over de Lifestyle progamma's. Voor meer informatie en vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met lifestylestudiobo@gmail.com

 

Happy and Healthy lifestyle ochtend/middag, op aanvraag en op diverse rustige locaties voor

bedrijven. Ook heel leuk voor een vrijgezellen/vriendinnen feestje. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Tijdens deze Happy and Healthy Lifestyle ochtend/middag ga ik je helpen om de eerste stappen te zetten naar meer energie, vitaliteit en balans in je leven. Ik laat je zien dat er andere manieren zijn om aan je gezondheid te werken zonder dat je jezelf in het zweet hoeft te werken in een sportschool.

 

Tijdens deze interessante en leerzame ochtend/middag vol inspiratie, tips, recepten, mindfulness en yoga oefeningen neem ik je mee op weg naar een Happy and Healthy Lifestyle zodat jij weer beter in je vel gaat zitten. Tijdens deze ochtend/middag ontvang je tevens het werkboek ' Op weg naar een Happy and Healthy Lifestyle" en uiteraard worden er healthy drinks & bites geserveerd.

 

Kosten: 35,00 per persoon

Eerstvolgende workshop 25 November 2018 van 13.30 - 16.30 uur, locatie Leeuwarden.