Gezonde voeding heeft in combinatie met een gezonde levensstijl, veel positieve effecten op zowel lichaam als geest. Yin Studio Bo biedt een uniek Lifestyle progamma aan, het progamma's is een unieke combinatie van yoga, lifestyle en voedingsadvies. Je krijgt praktische tips om je hart te volgen, meer naar je gevoel en verlangens te luisteren, je dromen te verwezenlijken. Ga hier naar dit unieke progamma!

 

Happy and Healthy lifestyle workshop (ochtend/middag) op aanvraag en op diverse rustige locaties voor

bedrijven. Ook heel leuk voor een vrijgezellen/vriendinnen feestje. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Tijdens een Happy and Healthy Lifestyle workshop ga ik je helpen om de eerste stappen te zetten naar meer energie, vitaliteit en balans in je leven. Ik laat je zien dat er andere manieren zijn om aan je gezondheid te werken zonder dat je jezelf in het zweet hoeft te werken in een sportschool.

 

Tijdens deze interessante en leerzame workshop vol inspiratie, tips, recepten, mindfulness en yoga oefeningen neem ik je mee op weg naar een Happy and Healthy Lifestyle zodat jij weer beter in je vel gaat zitten. Tijdens de workshop ontvang je tevens het werkboek 'Happy and Healthy Lifestyle' en uiteraard worden er healthy drinks & bites geserveerd.

 

Kosten: v.a. 35,00 per persoon